Annons
Annons


1000 kilo rakt på min tå.


Aj aj aj (häst är bäst, men)

Igår när jag var ute på Antuna (ridanläggningen jag börjat rida på!) så när jag skulle gå ut från stallet med en häst och in till ridhuset så blir hon så glad så hon tar sig ett litet hopp ut ur stallet och eftersom det är riktigt jävla superduper lerigt ute glider jag till lite och PANG ställer hon sig efter sitt hopp rakt på min lilltå.

Tänk er, en häst på ca 1000 kilo som rakt ut sagt hoppar på din lilltå? Glöm alla gånger ni nånsin ”slagit i tån” – det här är något helt annat. Den är så blå och svullen nu. Men fungerar som tur är helt ok! Gör mest ont att gå barfota eller i strumpor. Och minst ont i gympaskorna. Blir förmodligen inga klackar på någon vecka men det gör inte mig så mycket. Ska dock bli väldigt intressant om jag får en blånagel. Har nämligen aldrig haft det, hehe.

Annons
3 kommentarer


AnnonsLaddar