Annons
Annons


30 Days Shred


Förra vintern + våren bodde jag ju hos mamma för hon var sjuk i cancer (som hon nu är helt friskförklarad från! HURRA!) då startade jag en grupp på Facebook som jag kallade för ”Dashas Shred”. Det är tagit från Jillian Michaels30 days Shred” där man utför en träning på 30 minuter som är högintensiv och man jobbar igenom hela kroppen.

Annons

Vi är dryga 400 tjejer i den gruppen som peppade varann och gjorde denna Shred tillsammans. Nu tänkte jag starta upp den igen!

Är det någon mer som vill vara med? Då kan ni klicka in här och gå med! Det är helt gratis och inte sponsrat av någon på något sätt. Bara en härlig grej att göra tillsammans med er i 30 dagar. Jag publicerade en bild nästan varje dag och många av medlemmarna gjorde också det. Man blir peppad och det var så härlig stämning där inne så nu kör vi igen helt enkelt. <3

  

4 kommentarer


AnnonsLaddar