Annons
Annons


SHOUT OUT till tjejerna i salladscharken på Urban Deli.


Jag bor ju precis bredvid Urban DeliSveavägen vilket är en matbutik, cafe och och resturang. Allt i ett. Även ett hotell men vet inte hur mycket samma ägare det är men skit samma. Denna matbutik är min närmaste och världens bästa.

Annons

Personalen är alltid så trevliga och så hjälpsamma och humana. Med humana menar jag att om jag tex har svårt att välja vilken röra jag vill ha till min sallad så kan jag få en och sen liten klick av den andra ”för att smaka” utan att ta 25 kronor extra för det. För egentligen ingår det ca två stora matskedar röra men får man en liten tetesked ”gratis” så blir man ju så glad? Och det gör att man ÄLSKAR Urban Deli.

Jag var precis på ett halvtaskigt humör, känner mig pressad över en grej och det gör mig stressad och då blir jag ledsen. Ingeting är någons fel men när det är något man inte riktigt kan styra över är det extra påfrestande tycker jag.

Men!

Så springer jag ner till Urban Deli för en lunchsallad och så står det två tjejer i salladscharken och frågar hur läget är och ler så stort att det kändes som om jag tittade rakt mot varma solen. Deras positiva energi träffade mig ända in i hjärtat. Jag blev så glad? Tack för att ni vände min dag. Tack för att er service är bland den bästa i stan.

<3

Kommentera


AnnonsLaddar