Annons
Annons


Alla hjärtans dag på Yasuragi


ÅHHHHHH

Ni vet när man vart borta från sin kärlek då är det lite extra mysigt att komma hem. Och när man vart borta och komma hem till alla hjärtans dag så kändes det lite extra mysigt!

Men att landa i Sverige och få höra ”åk inte hem, ta taxin med resväskan direkt till garaget från Arlanda” fick mitt hjärta att slå volter!! Så hoppade jag in i bilen och så åkte vi ut till Yasuragi.

Undra om han nånsin kommer sluta förvåna mig såhär. Jag trodde inte alls vi skulle fira såhär. Vi kom ju precis hem från Mexico och allt. (Fråga inte om blåtiran för han vet faktiskt inte själv vart den kommer ifrån hehe).

Jag har aldrig varit på Yasuragi förut så det kändes extra roligt. Vi badade och bastade och sen la vi oss tidigt och bara kramades, kollade på film och umgicks. Är så glad i denna människa.

Han är mitt hjärtas alla dagar <3.

Vi hade ett jättefint rum men sen fotade jag ingenting mer för vi lämnade mobilerna på rummet så fort vi checkade in och tog inte upp dem förens på morgonen dagen efter. Det var onekligen mysigt att vara bortrest och komma hem till alla hjärtans dag. <3

Annons
1 kommentar


AnnonsLaddar