Annons
Annons


Shogun, Danny Saucedo och promenad i ett vinterland.


FREDAG:

Började helgen med att färga min utväxt och blåsa håret på mitt favoritställe Bangerhead.

Sen studsade jag iväg i sann fredagsfeeling till Diplomat för fördrink!

Efter Diplomat gick vi till Rose som hade en aw, där ett liveband spelade hits.

Annons

Tänk er afterski fast utan ski! Så festligt. Önskar de hade denna aw oftare.

Sen promenerade vi de 100m till PAPA för middag! Här är jag med Nisse och Andreas. Det blev en lång fast tidig kväll. Perfekt kväll i mina ögon. Vi fick en härlig middag, en dansig aw men var hemma innan klockan var 01?!

LÖRDAG:

Av någon anledning vaknade vi ändå lite bakfulla… Men inget som en promenad i solen inte kunde bota. Min jacka är från Hollies.

-12 är tyvärr för kallt för min lillskorpa. Så vi fick ha henne innanför jackan emellanåt.

När vi kom hem gjorde Douglas en variant av min bästa Bakispasta. Den innehåller, Philadelphia, stark tacosås, färskpressad vitlök, färsk chili, salt, peppar och så rör man om allting i en stekpanna och sedan häller man den kokande pastan i detta. Man kan även toppa med ost, eller ha i charkrester som Douglas hade i denna. Eller färsk spenat! Ja variationerna är oändliga men grunden är ost och starkt hehe.

Så blev det lördagkväll och jag hade en dejt med Hampus. Det är Douglas bästis.

Vi var på Hamburgerbörs och skulle se Danny Saucedo’s show. Här står vi och tar en drink i foajen och då slog det mig att vi ska göra sådana här fejkfönster i vårt nya kök! (Vi kommer alltså inte ha några riktiga fönster i köket och ska göra sådana här med lampa bakom glaset för att ändå få illusionen av fönster). Någon här som kanske vet vart man kan få tag på sådana här glasmålningar?

Nu var detta Dannys sista show i Stockholm men jag vet att han ska ut på en turne i Sverige och har ni möjlighet är detta en show som får en att trilla baklänges.

Sådan påkostad show. Vilken artist han är!!

Sen gick vi till Wokhouse och hälsade på min gamla kompis Hessi! Avslutade natten med att dansa på Spitfire och Spybar.

Och så blev det min favoritdag på hela veckan.

SÖNDAG:

Den spenderade jag med att inte lämna lägenheten (jo några små promenixar med Bella) men inte förövrigt. Douglas var iväg och jobbade några timmar på förmiddagen och så köpte han med sig kinabrunch ShoGun hem till middag.

Vi matade hela tre Johan Falk filmer och sen somnade vi gott efter en fullspäckad helg. <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar