Annons
Annons


Att promenera med en liten när det är minus 12 grader.


Jag antar att ni läst om nordpoolen aka vanliga vintern som kommit till Stockholm i typ alla andra bloggar redan så ska absolut inte hata på den. Men däremot tycker jag så synd om min lilla hund. Hon klarar inte av den här kylan? Det är en sak med bara -12.

Annons

Men när det som just nu, också blåser så det upplevs som -19 (enligt väderappen) så kan hon inte vara ute mer än en halv minut utan att nästan krampa sina små tassar. Vilket betyder att hon såklart inte kan slappna av och göra sina behov. Så vi våra promenader ser för tillfället ut såhär:

Spring spring *kiss kiss* precis utanför porten, max 1m från ytterdörren —>

Sen får jag plocka upp henne och virra in henne innanför min jacka (Läs Douglas jacka han köpte i november och använt två gånger men tur för oss att han köpte den för både jag och Bellan får ju plats helt utmärkt i den) och så promenerar jag ungefär två minuter med henne så hon får upp värmen igen —>

Sen släpper jag ner henne igen och hon får göra behov nummer två vilket hon gladeligen gör på några sekunder och sen får jag plocka upp henne igen —>

Och så börjar vi om proceduren tills det känns som om hon är klar då säger jag ”Spring!!!” så kutar vi hem till värmen. Hur reagerar era djur på den här kylan? Någon hästägare här bland läsarna? Berätta gärna. Har ni fått ta vid några åtgärder pga snön eller kylan?

10 kommentarer


AnnonsLaddar