Annons
Annons


Surfers, äggmackor och hästsöndag.


FREDAG:

Vaknade vid 06 som tydligen är min nya vana och min nya grej nuförtiden. SÅ härligt. Älskar det. Man får så många fler timmar på dygnet? Så åt jag min fruost som nuförtiden varje morgon är rågbröd med kaviar och ägg.

Annons

Och fil med bär.

Sen bloggade jag, svarade på mail och gjorde sådana dator-grejer tills det blev lunch och mamma tittade in. Jag slängde ihop en tonfisksallad till oss.

Då åkte vi på äventyr och hämtade mitt blyinfattade fönster!!! Det ska sitta här! Och under det blir det handfat och hela köksköret.

När det blev kväll gick vi ner till Baren och gav Noelle en studentpresent och åt lite mat.

När vi kom hem fick Douglas fota mig i min nya kaftan från Indiska.

Fin va?

LÖRDAG:

Mmm äggmacka och iste.

Sen gjorde vi oss i ordning och gick till YucLatasia för dagsfest som Mathilda och Joanna höll i.

Det var så kul att jag var kvar tills den slutade?! Trodde jag aldrig? Trodde jag skulle smita när jag ätit upp min brunch. Hehe.

Vi gick hem och bytte om och sen gick vi ner till Surfers. Vår absoluta favoritrestaurang.

Kinesiskt. Men liksom tänk asian-fusion. Väldigt kryddigt men otroligt gott om man gillar stark mat.

Toffsen fick följa med på restaurangbesöket.

SÖNDAG:

Åkte ut till stallet redan klockan 08. Följer ni Annawallberg på instagram? Gör det ifall ni är hästintresserade. Vi har gjort en massa filmer som vi lagt upp där. Hon är ju ridlärare så hon lär ut massvis med basicfakta som kan vara lätt att glömma bort. Mysiga filmer!

Zacke var så pigg! Och så glad häst i söndags. Kul att se men man rider på ett helt annat sätt nu när man är gravid. Man är mycket mer rädd om sig själv än vad man är annars…

Så blev det kväll och jag var bara sugen på något fräscht så det blev pastasallad med fetaost till middag sen kollade vi på en ny serie som heter PatrickMelrose och jag MÅDDE SÅ DÅLIGT AV DEN. Kollade ändå två avsnitt men sen fick det vara nog. Jag är nog i helt fel state of mind för en sådan serie där barn far illa. Sen började vi kolla på filmen ”Downsizing” men den var inte heller bra? Så riktigt otur hade vi när det kom till filmmys en söndag.

Har ni några tips? Vilken serie skulle passa att att vi såg tillsammans?

7 kommentarer


AnnonsLaddar