Annons
Annons


ALLA HJÄRTANS DAG


Har jag sagt lately att jag älskar min kille?! Iiih. ”Bokad från kl 15.00”.

Hur ska ni fira alla hjärtans dag? Jag landar på Arlanda från Paris klockan 13.00 och nyss fick jag ett sms från Douglas att jag är bokad från 15.00.

Annons

Undra vad vi ska göra.

Om ni undrar vad ljudfilerna är så skickar vi sådana till varann när man tex sitter i bil, bär mycket etc istället för att skicka sms. Det är så smidigt? Varför har man inte alltid gjort så istället för sms om man bara ska fråga en sak snabbt?

Åh alla hjärtans dag OCH Paris coming up. Wow vilken fantastisk vecka jag har framför mig.

Jag ska till Paris med min mamma. Hon fick den resan av mig i julklapp förra året men sen blev hon ju sjuk så då sköt vi på den och nu blir den av. Hon fyller år den 13e så vi ska fira ordentligt. Oj vad jag ska skämma bort min lilla mamma.

1 kommentar


AnnonsLaddar