Annons
Annons


Är jag verkligen gravid?


Det är så overkligt ibland i vissa ögonblick när jag ser mig själv på dessa bilder hållandes händerna på magen och ba, är det där verkligen jag som är gravid?

Nä?

Är jag verkligen en blivande mamma?

Ska min största önskan i livet verkligen få gå i uppfyllelse?

Känns så surrealistiskt och eftersom jag velat starta en familj så länge (men inte hittat någon jag velat göra det med förens nu!) så känns det inte riktigt sant? Som om det är för bra för att vara sant.

Annons

Är det verkligen jag som är gravid? Känns som om det är alla andra i hela världen som haft lyckan att varit gravida förutom jag. Näe, okej hehe den där sista meningen kanske var lite väl dramatisk men det känns ändå så overkligt att jag är gravid. Ska jag verkligen ha en liten bebis i jul? Tänk att när det är jul då är vi tre personer i vår familj. Herregud blir tårfylld av den tanken! Otroligt är vad det är. Nu känner jag lilla baby i magen massor. Inte hela tiden under dagen men om jag ”klämmer till” honom, dvs ska knyta skorna och böjer mig fram eller ligger på mage så kan jag känna honom åla omkring där i.

Här är jag och min bananklänning! man kan reglera hängslena upptill beroende på om man har stora eller små bröst och så är den ”omlopp” så man kan reglera det med en liten rosett baktill. Denna klänning vill jag bo i på vår resa till Portofino.

Ni hittar den HÄR (adlink).

 

Den här ska jag ha på mig idag! Så fin även till höga eller låga skor? Jag ska ha låga för jag har en miljon saker att göra idag eftersom detta är sista vardagen innan vi åker på semester. Ska flänga runt på hela stan och väntar tre olika paket med DHL och Postnord, vad tror ni hur många av de tre kommer komma? <3

HÄR hittar ni denna klänning! (adlink)

3 kommentarer


AnnonsLaddar