Annons
Annons


Att bryta gamla mönster när det kommer till ens sminkrutin.


Igår var jag på en gammal hederlig sminkkonstulaltion.

Det är enkelt att man hamnar i samma cirklar när det kommer till sitt sätt att sminka sig och sättet man ser på sig själv. Jag har ju varit ett fan av Armanismink ganska länge och ni vet att jag bara använt deras foundation senaste åren.

Annons

Jag använder även deras puder men varit lite missnöjd och det visade sig att jag använt puder man ska ha på ”naken hud” inte på hud som redan har foundation… Hehe, hoppsan sa. Inte konstigt jag känt det blivit väldigt kakigt. Så nu har jag ett löspuder från Armani istället och ikväll inför Let’s Dance och min middagsdejt ska jag sminka upp mig ordentligt. Längtar!

              

Såhär tjusig blev jag från selfielinsen:

       

1 kommentar


AnnonsLaddar