Annons
Annons


Auktion, Julbord på Hallwylska och hemmafest.


FREDAG

Hatar inte känslan att klä upp sig och möta människor man älskar på en tidig aw på Grodan. Så himla skönt att Douglas är världens enklaste människa och går ihop med alla. <3

Efter en drink promenerade vi till Hallwylska för julbord!

     

Alla sjöng varsin snappsvisa och så åt vi tills vi nästan satt dubbelvikta.

Annons

Jag vet inte varför men jag älskar VERKLIGEN julbord. Var riktigt mysig stämning på Hallwylska men hade tyvärr lite för roligt för att komma ihåg att fotografera.

 

Sen beställde vi en bil och vrålade till den här låten.

Vill aldrig ha några andra skor än mina Louboutin som jag fått av min älskling!!! Missade ni det så har jag gjort en hel youtube om det tillfället, varför jag fick dem osv HÄR.

Vi åkte till en secret location där det var en boxningsmatch mellan två bekanta. Här ser ni Jonas och Paulo innan matchen!

Filip (till höger) vann över Hampus!

 

LÖRDAG:

Vaknade vrålhungrigså slängde ihop en tidig lunch av det som fanns hemma. Makaroner med köttbullar i tomatsås.

Gjorde i ordning mig och mötte upp Petris utanför Kaplans för att kika på diamantauktionen.

Ingen av oss skulle handla något men givetvis hittade vi båda saker vi ville ha.

Jag blev helt förälskad i detta armband men missade när den var på auktionen. Satt och liveklickade från brunchen men det gick för snabbt. Så. Jävla. Ledsen. För det. Fick tom hjälptillskott av mamma när jag smsade och visade henne det.

  

Men men! Kommer väl fler diamanter i livet. Sen fick Douglas sin 6-månaderspresent av mig som stod på kontoret. Kommer en film om hela detta påhitt på Youtube strax!

 

Efter presentutdelningen gick vi till Strandvägen 1 och åt sen brunch.

 

Här följde det några timmar där jag inte har fotat något men när det blev kväll och middagstid mötte jag upp Redgert, Felice, Happy, Oskar, Linus och GeorgKåken!

När vi kände oss klara med Kåken så var det för tidigt för att mingla ut på stan så vi gick hem till mig och dansade! Älskar människor som tycker om att dansa och sjunga högt när man åker bil. Det är alltid bra människor. Efter detta åkte vi till Papa för en drink och sen dansade vi bort några timmar på Lily’s @ Rose.

SÖNDAG

Wow den här dagen gjordes det inte mycket knop… Vi beställde hem pizza till lunch och sen matade vi hela säsong två av Gåsmamman. Kära nån så bra den är! Läskig och spännande och riktigt stark.

Kommentera


AnnonsLaddar