Annons
Annons


Balett, teoriplugg och övningskörning.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

TORSDAG:

Eftersom att jag visste hela helgen skulle gå åt till att plugga så bokade vi dejtnight på torsdagen. Min tjusiga brosch är från Swarovski.

   

Vi åt en tidig middag på Sturehof.

 

Jag älskar Sturehof? Borde spendera många fler middagar där än vad jag gör idag.

Sen tog vi en L-Cab till Operan.

Skrattade när chauffören trodde vi skulle till Cafe Opera. För en gångsskull var det faktiskt Kungliga Operan vi skulle till.

Vi såg Sharon Eyal & Olivier Dubois. Det var modern balett och mycket mer ”modern” än balett i mina ögon och jag var väldigt förvånad över att Douglas gillade det så mycket. För min smak var det på tok för lite av den klassiska baletten i denna föreställning. Första akten var för svår men det lättades upp i andra. Ska bli roligt att ta med Douglas på en klassisk föreställning.

 

FREDAG:

Började denna soliga fredag med en powerwalk med Cissi!

Sen var jag på en lunch som Hanna höll i på Hallwylska tillsammans med Hollies.

Annons

Ja beställde en sån här jacka till vinter! (reklamlänk via Apprl)

När det blev kväll beställde vi thai och så pluggade jag ännu mera…

LÖRDAG: 

Gick upp 07 pigg som en mört och gick ut på en pw med Douglas. Var helt förvånad att han var sugen. Sen kom Kevin från Östermalstrafikskola och hämtade mig och så övningskörde jag i timmar. Tränade mycket på ”vänstersväng på landsväg”.

 

När det blev kväll hade jag en superpeppad pojkvän dansande runt mig. Han skulle nämligen ut på stan. Jag hade preppat med godis och annat gott så jag skulle hålla humöret uppe under pluggandet.

SÖNDAG:

Gissa vad jag gjorde då?? Helt rätt! Pluggade och körde med Kevin – igen! Nu låter det som om jag pluggat 10 timmar varje dag. I wish. jag har pluggat typ 3-5 timmar om dagen… Också plöjt serien Emprie en hel del. Och tvättat. Och städat. Och plockat. Och lagat en superb söndagspasta! Den kommer ni få recept på i dagarna. Men tills dess… Sayonara.

Kommentera


AnnonsLaddar