Annons
Annons


Behöver er hjälp för vårt jubileum.


När jag satt i bilen så bläddrade jag ganska långt ner i min ”Favoriter” -lista på Spotify. Jag har ju aldrig rensat den. Så där har jag ungefär 300 låtar vilka också skvallrar om de alla olika epokerna i mitt liv.

Men så bläddrade jag ner till förra våren. När jag och Douglas träffades. Hans parfym höll sig fortfarande kvar i bilen efter att jag lämnat av honom och när alla dessa låtar kom efter varandra kunde jag inte känna något annat än exakt de känslorna jag kände när jag träffade honom. Blev helt pirrig! Höjde volymen något ytterligare och så kom jag på att om ungefär tre veckor firar vi ett år.

ETT ÅR! Och jag känner fortfarande såhär för honom. Det har aldrig hänt förut. Med de andra killarna har jag varit ganska klar med dem efter ett år. Det har alltid varit bråkigt och tröttsamt vid denna tid men med Douglas är det precis lika fantastiskt som det var för ett år sedan förra våren.

Nästa mening som följer är en otrolig klyscha (men klyschor finns också av en anledning): Men när man träffar rätt då vet man faktiskt varför det inte har fungerat med alla andra innan.

För det är såhär kärlek ska upplevas. Jag var lite surig imorse och så skickade jag ett sms när vi sa hejdå och skrev att jag är ledsen att jag var sån bitch och att det såklart inte var meningen och hans svar fick mig att bli så gråtig och varm av kärlek till honom: ”Du är min bitch, det är det viktigaste”. <333.

Men nu till en viktigt fråga till er (han läser aldrig bloggen så jag vet jag kan fråga er detta): Har ni några tips på hur jag ska fira oss på vår årsdag? Jag vill liksom göra något riktigt glatt men ingen present och ingen resa. Och inte spa.

Ge mig gärna era bästa jubileums-tips!

Annons

11 kommentarer


AnnonsLaddar