Annons
Annons


Hoppas mammas cancer är borta.


Konstig känsla det där, att både skräckas och längta efter en speciell dag.

Jag vet att ni att frågat och kommenterat att hon ser ut att må bättre och jag är tacksam för alla fina tankar ni skickat till oss.

Annons

Ni är bäst. Men faktum är ju att mamma aldrig var dålig pga cancern, det var på grund av gifterna (medicinen) hon fick i sig. De proppade henne med så mycket gift att hon fick en akut blodtransplantation en gång för kroppen höll på att inte orka med. Men nu när alla gifter gått ur kroppen (hon fick både laser, kimo och medicin samtidigt) så ser hon ju ut som sig själv igen! 8 kilo lättare men pigg och glad igen. För hennes cancer hittades ju så pass tidigt så den hann inte göra henne dålig.

För lite mer än en vecka sedan gjorde mamma massa tester på sjukhuset. Idag är dagen vi får veta provresultaten. Jag vill ju såklart bara veta men samtidigt livrädd för svaret…

Jag vet att, nu har vi gått igenom det jobbigaste man kan göra som levande individ och skulle vi behöva göra det en eller två gånger till så kommer det vara lättare för vi vet vad vi ska göra och vi vet att det kommer bli lättare, efter ett tag.

Vi ska träffa läkaren klockan 10.00, vi hörs efter det. Är det inte ett bra svar kanske jag uteblir härifrån ett tag… <3

5 kommentarer


AnnonsLaddar