Annonssamarbete med Clas Ohlson

Clas Ohlson – Limited Edition.


”I 100 år har vi försökt göra vardagen lite bättre. För att fira detta lanserar vi nu Limited Edition som gör vardagen lite snyggare med djärv design, innovation och en touch av vår 100-åriga historia. Det är produkter som skapats för att vara en del av ditt liv, under både vanliga och extraordinära tillfällen”.

CLAS OHLSON

God morgon på er mina kära läsare. Vissa events är bara helt enkelt roligare att utföra än andra. Igår hade jag en frukost tillsammans med Clas Ohlson och när de frågade om jag ville göra detta event så sken jag upp som en sol.

Jag ÄLSKAR Clas Ohlson. Det är min go to-inom ALLT -butik. Så fort jag behöver en konstig lampa (tänk typ kylskåpslampa) eller ett udda batteri så går jag alltid dit och så kommer man hem med massa nödvändiga saker. Hela min verktygslåda är tex ett ihopplock från Clas Ohlson. JO, har man varit singeltjej forever då behöver man egen borr och egen hammare för att sätta upp diverse grejer (med lite hjälp av mamma såklart).

Men vet ni vad! Clas Ohlson fyller hela 100 år och har just därför släppt en riktigt tjusig Limited Edition kollektion. Mina favoriter ur den serien är helt klart resväskorna som kommer i två sett, retro-cykelpumpen och sen fläkten.

Det är väldigt fint med det svarta och guldiga. I September kommer det ytterligare ett släpp men dessa fina saker kan ni köra redan på lördag. Här kan ni kika på dem!

          

Petra och Louie <3.

         

Bråke var med på Kalaset!

           

Visst syns det att det var jag som skötte dukningen hehe?

Efter att alla var mätta i magen så började de shoppa. Det är en speciell känsla att vara i en stängd butik helt själva och shoppa loss. Limited Edition kollektionen släpps på lördag den 2 juni. HÄR kan ni kika på den.

1 kommentar

Laddar