Annons
Annons


Dafgårds, Häxa och Cissis födelsedag!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

FREDAG:

Började som sagt min fredag med bubbel och lunch med Dafgårds hemma hos mig.

Sen satte jag på mig de här guldiga öronen, ändå Halloween? Och gick ner på AW!

Vi började med AW på Grodan. Vet inte varför jag tyckte att Zolle och Douglas skulle ha öron på bilden med? :)) Sen åt vi middag på TAKO och det var supergott men jag skulle upp tidigt sen efter middagen blev det takohej (heheh).

LÖRDAG:

Mötte upp Cissi och plundrade vårt kontor på ballonger! Petra hade haft ett event i veckan för Jacob’s Creek alkoholfria bubbel och piffat hela kontoret.

Så piffade vi Italiano Baren!

Sen mötte jag upp Douglas, Linus och Dannis Tyge & Sessil för brunch!

Så tog jag även den här fina bilden av Dannis i hans nya jacka från Tiger. Visst är han tjusig?

Men sen blev det kväll och jag gjorde i ordning mig till en inte så läskig häxa.

Stövlar härifrån (reklamlänk via Apprl) , tyllkjol från SHOOK (drottninggatan), klänning från Gina Tricot.


Såhär såg vi ut som firade våran älskade Claesson <3

SÖNDAG:

Sen blev det äntligen söndag. Min favoritdag. Söndagar är till för vila. Douglas lagade tacostillbehör på min chili som det kommer recept på om bara någon dag och så matade vi hela andra säsongen av Stranger Things. Har ni sett den serien? Jag tycker den är bra. Men inte så bra som alla andra tycker? Ser inte riktigt storheten i den.

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar