Annons
Annons


Dag två av fullständigt chill


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

När vi bokade den här resan på sexton dagar bestämde jag för att vi skulle ta de första sju dagarna på ett all inklusive för att maximera chillandet. Inte behöva tänka på vart man ska äta och vart man ska ta sig utan bara sola, sova och mysa.

Så det är ganska exakt vad våra dagar hittills bestått av. Vill tipsa er om avsnittet med Thomas Quick. Otroligt. Hela historien är så sjuk vrider sig i magen flera gånger om.

Solade i min nya bikini som kommer härifrån (reklamlänk via Apprl)  och örhängen jag bara fått låna som kommer från Chros som är ett ganska nytt märke från Köpenhamn men är förälskad i dem! Måste nog köpa dem när jag kommer hem!

Solisar härifrån (reklamlänk via Apprl) .

Pojkvän kan ni inte klicka hem nånstans för att köpa själva men jag hittade honom på en dagsfest på FoU den 25 Maj. <3

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar