Annons
Annons


Dalarö och hästhelgen med Erica


TORSDAG:

Efter ett mötesmaraton på vägen hem gick jag förbi en inredningsbutik och hittade den här stolen. Tänkte den skulle bli fin i nya köket på kortsidan av matbordet. Men hittade inget pris på den och ingen i butiken som var tillgänglig för att hjälpa mig så jag gick hem.

FREDAG:

Hade bokat lunch med Hampus! Det är egentligen Douglas kompis men jag gillar honom så jag brukar låna honom ibland.

Vi åt lunch på Ling Long där allt är vego under luncherna. Så fräscht.

På eftermiddagen åkte jag ut till Bromma tillsammans med Cynthia och kikade på blyinfattade fönster. Ska ju ha ett sådant i köket, ska fota och visa er så fort alla stenbumlingar är ute ur lägenheten för just nu har de bara rivit massor och det bara är damm och sten överallt finns liksom inget att riktigt visa er.

LÖRDAG:

På fredagskvällen minns jag inte ens vad jag gjorde för tydligen har jag inte fotat något alls? På lördagen vaknade jag tidigt och åkte till Ericas stall och red i skogen.

Sen fick hästarna mat och vi fixade med annat i stallet och myste med några andra hästar som stod i en hage.

Efter ridturen satte vi oss i en hage och packade upp picknick som jag hade förberett åt oss. På ena mackan var det årets första svenska färskpotatis dränkta i gräddfil och gräslök. På andra smörgåsen var det keso, groddar och tomater.

Till varmrätt bjöds det på en asiatisk sallad med blandade grönsaker som fanns tillgängliga i min kyl (!) med världens bästa asiatiska dressing ni hittar här. 

SÖNDAG:

På söndagen åkte vi ut till hennes stall igen! Det var prick lika mysigt sällskap och häng som dagen innan. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen? Vi åkte ut vid 06.30 och kom inte in i stan igen förens 16.30? Då hoppade jag snabbt in i duschen för ATT:

vi hade en söndagsmiddag bokad ute på Dalarö.

Det var sån fin sommarvärme och vi satt ute och åt. ÄNTLIGEN! För de som undrar (vet att ni är en del) så äter jag fortfarande inte kött <3

Och så avslutade vi världens finaste helg. Härligt att bara mysa ut hela helgen.

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar