Annons
Annons


Dansa bort nätter på Fou, äta vego och shoppa oviktiga nödvändigheter.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

TORSDAG:

Nu tog jag ju inte ”helg” i torsdags men vi hade en middag hemma för två kompisar och jag har inte visat upp min matkreation från den kvällen så här kommer den. Till förrätt serverade jag vegetariska vårrullar.

Till varmrätt vart det en wok och ni hittar båda dessa recept HÄR.

 

..och drack detta favvovin!

FREDAG:

Fredag och vårsol! Blev shoppingsugen. Gick in på Chanel och kände inte för att bli rånad så gick ut tomhänt.

Jobbade på kontoret halva dagen och avslutade jobbtimmarna som vanligt på fredar på Bangerhead med att föna upp mig med datorn i knät. Mamma kom förbi och vi shoppade en sjal till henne på stan.

Sen blev det kväll och min kompis Antonia fyllde år men jag tog inte en enda bild hemma hos henne? (!). Vi gick i alla till Fou och dansade bort natten. Jag gillar Fous inredning och musik så mycket. Förmodligen Stockholms bästa nattklubb.

LÖRDAG:

Mötte upp Isabelle och åkte ut på äventyr.

Vi handlade bla discokulor. Och tittade på oviktiga nödvändigheter.

På kvällen kom mamma förbi och jag lagade vegobiffar som blev vegofärs för jag fick inte ihop biffarna? 🙁 De trilla isär i stekpannan. Måste plugga på hur jag ska få dem fasta för enligt Anamammas köttfärs ska den vara formbar….. Och sötpotatis pommes som blev otroligt goda.

SÖNDAG:

Vi var på väg ut till Douglas föräldrar för brunch men stannade till på Kungsgatan för jag kom på att Royal Design hade utförsäljning så vi sprang in och hittade en lampa på 50%!!!!!! Skrek rakt ut! Denna köpte vi. (reklamlänk via Apprl)

Dalarö satt vi i växthuset.

Så fort solen kikar fram så blir det över 20 grader där inne. Så otroligt skönt.

Vi åt tacos på vegofärs!

På vägen hem köpte vi med kinabrunch. Jag har förövrigt fortfarande inte ätit något kött sen jag skrev här i bloggen och berättade för er att jag inte ville äta det mer. Jag äter fisk och skaldjur men hittills har det fungerat toppen utan, inte känt en enda gång att jag ”velat” äta kött. Skulle jag känt så skulle jag ätit det. Men känner inte för kött för fem öre.

Annons
7 kommentarer


AnnonsLaddar