Annons
Annons


Dasha älskar Julbord.


Jag älskar Julbord.

Jag älskar allting kring julbordet. Att man samlas och äter länge och att alla restauranger piffar och dekorerar sina lokaler så fint. Eftersom att glitter är det finaste jag vet så är det kanske inte så konstigt att jag älskar allt julpynt som kommer med alla julbord.

Annons

Förra året åt jag sju julbord och hoppas kunna slå det i år! Har ni bokat något än? Med jobbet kanske? Eller familjen?

Jag har bara bokat ett hittills! Det är på Hallwylska. Det är första gången de kör i år och de har den absolut finaste utegården som Stockholm har att erbjuda, som de nu kommer glasa in (!). Jag tror det kommer kännas som att man sitter i en frostig julsaga. En fågel viskade i mitt öra och visade modeboarden för pyntet och jag skrek rakt ut. Tror det kommer bli sådär magiskt som julen är i amerikanska filmer. Ser mycket fram emot att få spenderas den här middagen med Zolle, Marc, Besim och Max!

Här kan ni läsa mer. 

Såhär glatt hade vi det när vi åt en jullunch förra året. Vi kommer sakna dig på Hallwylska Erik! <3

För två år sedan hade jag ett julbord tillsammans med Glossybox. Här med Niklas!

Här är jag och Davoo för tre år sedan!

För sex år sedan hade jag ett litet julbord hemma för några tjejkompisar.

Förra året med Linus på ett julbord. Undra vart de där skinnbyxorna tog vägen. Gillade dem.

Vi fick den här julkalendern av Linus förra året. Hur fin är inte Limpan!

För fyra år sedan åkte jag till Gävle och åt julbord med Erika.

Här är ett julbord hemma hos Petra förra året. Här berättar jag hur man intar ryskkaviar och vodka på bästa sätt.

  

Kommentera


AnnonsLaddar