Annons
Annons


Days of our life 


Jag tror jag älskar mina fräknar lite mer än vad som är rimligt. Jag är besatt av dem. Varje gång solen kysser min hy och de kikar fram känner jag mig så snygg. 

Vi har sminkat oss en kväll här nere och det var för att vi skulle ut och äta på ”ala carte restaurangen” men annars har vi bott i bekväma klänningar och flipflops. Det är det här som är riktig semester i min värld, när man inte gör någonting ansträngande och det inte finns några måsten. En kväll gick vi och la oss innan klockan slog 21 för vi var så trötta efter en hel dag på stranden en annan kväll satt vi på våran terass och lärde oss lyrics till den här låten, skrattade och drack prosecco när ungarna hade somnat. 

Annons

Tack livet för att jag har de här människorna i mitt liv <3


Kommentera


AnnonsLaddar