Annons
Annons


Dejtnight (igen) på Supper


Det här med att vi nu kommer bo på hotell i fyra veckor blir ju en dyrare historia än vad man tror. Douglas sa igår att vi ska tänka att vi kör ”staycation” – vilket vi gör! Men att äta ute på tjusiga restauranger och ha en lika tjusig (not) nota varje kväll kommer ruinera oss (och renovering på det…!) Jag måste göra upp en plan har bara inte riktigt någon än…

Annons

Man kanske ska koka nudlar på rummet några dagar i veckan? Hehe. Det är ju verkligen att spara in pengar. Tre paket för tio kronor får man på kinaaffären här nedan. Vi bor ju i samma område som min gamla lägenhet ligger. Bara ett stenkast bort. Älskar det här området. Vi flyttar ju inte jättelångt härifrån heller. Älskar det.

Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte är mysigt att få gå ut och äta med min kille såhär gott varje kväll i en månad. Igår åt vi på Supper! Det ligger ju mitt emot vårt hotell och jag var så nöjd med att det var så gott där häromdagen så vi gick dit igen. Han orkar inte alltid med mina bilder som ni ser här nedan… <3.

2 kommentarer


AnnonsLaddar