Annons
Annons


Den farliga gråzon.


Jag och Douglas hade en väldigt intressant konversation för ett tag sedan där vi pratade om tiden innan man blir ihop. Både dejttiden och den sk gråzonen. När man kanske dejtat intensivt men inte satt en stämpel på

Annons

vad men är. Måste man säga det rakt ut att man är exklusiva eller är man det efter x antal dejter? Vad tycker ni?

Jag tycker man ska ha the talk. Jag tycker också man ska var ärlig i alla ens relationer man har. Är man inte intresserad av att bli ihop ska man säga det tidigt tycker jag, är man intresserad av att bli ihop ska man verkligen säga det och inte vara rädd för den andreas reaktion. Vem fan vill slösa tid på någon som inte är intresserad av att vara med en på samma sätt som man vill?

Douglas sa att den sk gråzonen är en riktigt farlig zon. Har man hittat någon man gillar ska man stänga affären fort som fan. För börjar man dra ut på det kan det uppkomma otrevligheter. Så bort från gråzonen är hans tips till mänskligheten. Gillar hans tankesätt. Älskar ju honom och älskar att han sa att han ville vara ihop med mig efter bara fjorton dagars bekantskap. Då hade vi också umgåtts varje dag förutom en dag av dessa fjorton dagar och nu har vi köpt lägenhet tillsammans som vi håller på och renoverar och inreder.

Mysigt ju. <3

 

3 kommentarer


AnnonsLaddar