Annons
Annons


Det finns en ny krog i stan.


För två-tre veckor sedan öppnades det en ny krog i stan. Jag blev riktigt peppad på att testa den för att jag läste om dem på deras hemsida och det kändes verkligen som en Dasha-restaurng. Det är sharingrätter och så skulle det vara ”livligt”.

Annons

Älskar att äta rätter där man delar och jag älskar stökiga krogar. Tjatat på mina vänner sen dess. Men inte riktigt fått till det.

Men så på fredag ska jag äta middag med Josef och vi bestämde oss för att testa denna krog! Jag hade hört på stan att det var väldigt fullbokat så jag frågade på FB om jag kände någon som jobbade där samtidigt som jag kikade på hemsidan. Bokade en tvåa där men glömde ta bort statusen. Under den kvällen fick jag både sms och meddelande på FB om hur dålig upplevelse fem olika kompisar (helt oberoende av varandra) haft där. Tyvärr är det så restaurangbranschen fungerar i mina ögon och jag bokade av… Jag vill inte gå till en krog där så många är så missnöjda? De tyckte att både akustiken var dålig, taskigt bemötande om tjat att det var tvungna att lämna bordet efter två timmar när de inte alls kände sig klara och ganska missnöjda med maten.

Jag bokade av bordet.

Men så har jag tänkt på detta i ett dygn och skickade precis ett mail till krogen i fråga och berättade precis allt detta. För jag tänker att jag hade velat veta om detta var min restaurang! Ryktet på stan är alltså så pass dåligt efter bara några veckor öppet… Hoppas de tar det rätt. Att det förstår att jag faktiskt bara vill hjälpa.

Har ni gjort något liknande? Tycker ni att jag gjorde rätt? Jag älskar ju att äta ute, jag älskar att Stockholms utbud breddas och vart väldigt besviken när alla snackade ner det stället jag var sugen på att testa.

7 kommentarer


AnnonsLaddar