Annons
Annons


Det går bara inte ihop.


Hej hej. Här sitter jag och vinkar av fulla muggar men egentligen så är jag så splittrad. Hur kan godis vara så himla gott och hur kan coca cola vara världens godaste dryck men tillsammans är de inte alls goda? De tom förstör smakerna på båda delarna?

JAG. KAN. INTE. FÖR. NÅGOT. I. VÄRLDEN. FÖRSTÅ. DENNA. EKVATION.

Hur kan två så goda ting inte passa ihop? Jag har en riktigt typisk måndag idag. Är stressad OCH trött. Det är inte en bra kombo. Försökte ta en powernap under dagen. La mig ner och så fort jag somnade till ryckte jag till av ångest-stress. Då ställde jag mig upp och så fick det vara nog. Ska försöka lägga mig vid 20-tiden ikväll. Varva ner i sängen och släcka vid 21 redan. Har en lång vecka framför mig.

Min fina, mysiga och perfekta vintertröja är i cashmere och kommer från Davida

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar