Annons
Annons


Det stora vegotestet – Vegetariska pålägg


 

Igår när jag gick på affären kände jag för att bunkra upp med frukostpålägg. När vi var i Åre så hade Totthotell så himla bra vegohörna på frukosten. Det var både ”ost” och andra goda pålägg som var helt veganska så jag tänkte jag skulle köpa hem ett gäng att ha på mackan.

Annons

Så här kommer mitt expertutlåtande, de som tävlar är:

Pärssons PAPRIKA


Astrid och Aporna med ”SK*NKA”

Pastejköket – Vegetarisk 

Först ut blir då Pärssons. När jag åt kött var jag ett stort fan av deras pålägg. Denna flög tyvärr inte i mina ögon. Den smakade starkt med paprika och som pålägg på morgonen vill jag ha något lenare och enklare för munnen.

/ DDDDD

När jag öppnade SK*NKA förpackningen var jag tvungen att vända bort näsan. Det luktade rökt kött och jag tog en tugga och ärligt talat spottade jag ut den. Blev riktigt besviken för jag är fan av Astrid och Apornas ”Göttbullar” de är riktigt goda.

D / DDDDD

Leverpastej fast inte gjort på djur! Denna var god men om man jämför med orginalsmak så smakade den fattigt. Smaken är lite åt samma håll men svagare smak. Man ska ju inte jämföra med ”originalet” men det är svårt att låta bli tycker jag när den ser prick likadan ut. Men denna kan jag helt klart tänka mig äta till frukost om det inte finns något annat hemma.

DD / DDDDD

Så till frukost imorse blev det lite gammal hederlig Keso med honungstomater på. Det är lika gott som alltid.

Har ni tips på vegopålägg? Jag blev besviken på samtliga i testet faktiskt. Help a new vegofriend in need <3.

18 kommentarer


AnnonsLaddar