Annons
Annons


Downtown Camper, inredningshopping och solglasögon från mina vildaste drömmar.


FREDAG:

Efter att jag varit på kontoret så gick jag en liten runda på stan. Börjat kolla på grejer till nya hemmet. Jag vill ha en stor soptunna i köket. Idag känns det som om man slänger en soppåse varje kvart? Sån här fast vit kommer det få bli.

Sen tycker jag det här är en fin hallmöbel. Men sen hittade jag en annan med förvaring undertill på Stalands men den var inte alls lika fin som denna så nu är jag på jakt efter en lika fin som denna fast med förvaring undertill. Perfekt för sjalar, mössor, vantar.

Och så kikade jag på dessa solisar från Gucci som jag drömmer om. Men jag kommer fortsätta drömma om dessa i mina vildaste drömmar. Är det något jag inte behöver är det verkligen fler solglasögon och sen så är ju 8000kr extremt saftigt alltså…

När det blev kväll gick vi och såg Tomb Raider med Alicia Wikander. Den gillade jag. Girl power film.

När vi kom hem slängde jag ihop två vegorätter som Douglas sa var helt otroligt goda (han är en hård jury). Jag hittade bara på! Ni får recept på dem imorrn.

LÖRDAG:

Så blev det lördag och planen för helgen var att ta det super piano. Så vi låg kvar i sängen länge och sen åt vi frukost sakta…

Vi tog bilen och åkte ut på inredningsshopping. Eller inrednings-inspiration. Vi skulle inte handla något men kollade på kök och planerade hur vi vill ha det.

Den här lampan hittade jag inne på Brandstationen och blev kär. Skrek rakt ut. Så kostade den visst 45.000kr så jag fick snällt gå vidare.

På kvällen kollade vi på Mellon och jag lade vårrullar och tacos.

Allt vego!

Jag måste säga att vegofärs inte är lika gott som vanlig färs men jag är fortfarande väldigt äcklad av kött så då funkar det bra. Men finns så många alternativ upptäckte jag? Vilken vegofärs ska man köpa?

SÖNDAG:

Så blev det söndag och världens bästa dag! Jag älskar söndagar så mycket. Eftersom jag tagit det lugnt hela helgen och de små sjukissyndromerna (trodde jag skulle åka på influensan) jag kände i torsdags var som bortblåsta checkade jag och Tina in på Downtown Camper och började dagen med träning!

Mina rosa outfit kommer från Casall.
Kan. Inte. Längta. Mer. Till. Våren. NU.

Så sjukt kul att Tina hade den överdelen på sig?! Lite otippat. Den har inte jag men är supersugen på den med.. Så otroligt härlig färg för ögonen.

DWC har inte bara ett gym med fin utsikt utan de har en pool på taket med utsikt över prick hela staden?

Min baddräkt är mörkblå med småsmå vita prickar och kommer från Hünkemöller.

När det blev mörkt beställde vi in ett glas vin…

Pga ångorna från poolen var det svårt att fånga atmosfären men det var väldigt mysigt med lamporna och utsikten.

När jag duschade upp mig så jag att hotellet hade hängt den här lappen i badrummet. Blev glad. Mysigt och viktigt. Kollade igenom mina bröst på en gång.

Sen gick vi ner till restaurangen, drack cola zero och åt langos.

MÅNDAG:

Så nöjd med fruskoten på Downtown Camper. De hade många veganska och vego alternativ. PLANTI och allt vad det heter (håller på att lära mig), grillade grönsaker och tom vegoost. Härligt va?

Nu ska jag springa iväg på ett möte och sen fixa mina fransar. Älskar den här måndagen. Vilken underbar dag jag har framför mig. Puss på er.

Annons
8 kommentarer


AnnonsLaddar