Annons
Annons


Eat your greens.


För några dagar sedan bestämde jag mig för att bara jobba halvdag. Man vet inte hur länge den här värmeböljan håller i sig och är den snipp snapp slut om en vecka vill jag ha utnyttjat den till max – eftersom jag kan.

Annons

Jag älskar verkligen att vara egen och hoppas jag kommer kunna arbeta med det jag gör idag resten av mitt liv. Passar mig så bra!

Det var roligt när Cynthias man kom hem mitt i lunchen och sa ”Men herregud jobbar ingen av er?” och så skrattade vi men jag sa att jag skulle gå ut till deras pool och ta några bilder så jag har lite kontent till er – DET ÄR EN DEL AV MITT JOBB sa jag när jag studsade ut. Cissi var också där, hon är ju mammaledig! Han skojade med oss men det var ändå roligt.

Vi lagade en fräsch sommarsallad med lax. Älskar sallad just nu. Det är så gott!

          

Kommentera


AnnonsLaddar