Annons
Annons


En hel vecka i bilder


I detta blogginlägg förekommer det reklam för NA-KD

ONSDAG:

I onsdags var jag först på ett Balmuir event och efter det bestämde jag och William oss för att äta middag på Hillenbergs.

Efter ett tag kom min fina boyfriend och joinade oss.

Jag åt en sashimisallad till varmrätt. Riktigt god sojadressing till men tyckte det skar sig lite med majonäsen som låg i botten. Nästa gång kommer jag nog be utan majonäs.

Hehe jag kom direkt från Jennifer (klicka för att boka dina egna fina fransar inför sommaren!) och hade gjort mina fransar och bryn och då är brynen alltid lite mörkare än vad de kommer bli. William var inte sen med att uttrycka sin känslor kring brynen. Han tyckte inte jag såg riktigt klok ut.

TORSDAG:

Började morgonen med att William kom hem till oss och var riktigt mallig för att han minsann redan hade hunnit träna och jag inte ens kommit ut ur duschen (klockan var 07.30).

Så tog vi sällskap till Susannes event för nya butiken RIZZO inne på NK. Min håriga skor kommer från Zara men dock förra året.

Min klänning kommer från NAKD och om ni köper något från dem innan måndag morgon använd min kod DASHA så får ni 20% på hela köpet!

Vi fick välja ett par skor och jag valde dessa som jag har på mig och haft dem både fredag och lördag! Så glad för dem. De är mjuka och så perfekt klack.

Sen hade jag ett möte och efter det skulle jag vara barnvakt åt Valli (Cissis barn) i några timmar för hon hade en presentation så jag bestämde lunchdejt med Douglas. Att sätta sig på Grodan mitt på Östermalm med en bebis under lunchruschen var kanske inte en av våra smartaste ideer då vi hade en del att gå igenom för det var kanske 20 personer som kom fram och grattade oss för graviditeten och samtliga drog skämtet ”OJ OJ DET GICK FORT ATT FÅ UT BEBISEN FÖR ER DEL” heheh. <333

Älskar den här klänningen! Och här är ögonbrynen lite mer rimlig färg, visst? Vad tycker ni?

När klockan blev 16 lämnade jag tillbaka Valli och sprang ner på Hallwylska där Petra hade ett lanseringsevent för sitt klädmärke adoore.se!

Jag vill faktiskt säga att materialvalet och kvaliten på dessa kläder håller mycket högre standard än vad priset gör. Tycker denna klänning Petra har på sig (795kr) LÄTT kunde kostat upp mot 1795kr. Så passa på innan de inser detta <3

Annons
6 kommentarer


AnnonsLaddar