Annons
Annons


en liten lista om livet.


1. Har du något smeknamn?

Njäe inget sådär på rak arm som alla kallar mig för men DASH säger typ min killkompisar.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag har typ alltid läppsyl eller läppglans på läpparna. Jag måste göra ett ”fothus” av täcket när jag lägger mig i soffan eller sängen, dvs täcket måste vara under fötterna. Borstar alltid tänderna när jag duschar.

3. Andra måsten?

Måste låsa dörren när jag är hemma. Sen var det väldigt svårt att komma på något mer…

4. Några lyxvanor?

Vi äter ute ganska ofta. Speciellt sen jag blev gravid. Har inte så stor lust eller ork att laga mat. Vi har många lyxvanor. Snålar inte direkt på livet. Spontanshoppar ofta. Ja, vi gillar att leva och spendera i detta hushåll.

5. När ingen ser, vad gör du då?

LIGGER NER. Jag älskar att ligga ner. Det är det skönaste bästa mysigast man kan göra. Halvligger i min köksstol just nu.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Folk som tränger sig eller är allmänt ofräscha. Människor som hostar eller nyser rakt ut. Såg en kvinna spotta sig i handen häromdagen för att torka något på handen ville skrika rakt ut.

7. Vad är din sämsta sida?

Inte jättelång stubin… Men känns som om den landat och inte alls är lika het som förr i tiden.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Min är höger! Så skönt att jag träffat någon som hade vänster som sin sida. Hur gör man om man sovit på en och samma sida hela livet.

9. Vad gillar du för filmer?

GRÅTFILMER. Krim! Tecknat. <3.

10. Gråter du ofta?

Hehe ja men det kan man väl säga… Allt är väl relativt men jag tillhör inte gruppen av människor som gråter sällan. Är man en HSP-person så är man.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Alltså jag blir galen på Douglas för att han är stökig men sen jag blev gravid är jag så trött jämt så jag orkar typ aldrig plocka undan småsaker längre… Men ber väl kanske honom hålla mer ordning på sig själv nu. Mer än jag själv gör dvs. Men om några månader är jag tillbaka till mig själv då är det lika bra att han bara gör det heheh :pppp

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Gör aldrig det? Men lyssnar på musik.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

En glittrig Chanel… I paljetter. Det önskar jag mig mest just nu. Finns lite olika färger men just denna har min kompis Joanna.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar