Annons
Annons


En ny och en gammal favorit.


Här kommer två favoritsaker. Det här diademet (ni kan kalla det för tiara om ni vill) är min nya grej. Har man en dålig dag? Släng på ett diadem! Vet man inte vad man ska göra med sitt hår? Ha något fint i det! Vill man piffa upp en outfit? Ha lite glitter i håret!

Jag trillade över detta företag på instagram och jag vill säga att de har så mycket fint som är så himla right up my alley.

Annons

Ni behöver inte oroa er att allt är superglittrigt, för det är det inte. Finns fina sidenband om man är lagd åt det hållet. Men är man lagd åt samma håll som jag så finns det massa glittriga hårsmycken. Och de kostar typ ingenting! Från 99kr. Det jag har på mig kostar typ 300kr.

HÄR hittar ni PicaPicas sajt.

Här kommer ett gäng gamla favoriter. Det är sminkborstar från Armani. Jag vill varna på en gång för att de är inte gratis. Det här är en premiumprodukt så är du ute efter det billigaste som finns så är detta tyvärr inte det men däremot är det en premiumprodukt som verkligen håller. Jag har haft dessa i flera år. Absolut över tre år och de är lika bra fortfarande. Så om man slår ut kostanden på tre år är det en investering i sin makeup. För de är mjuka och mysiga och gör ett fantastiskt jobb. De absolut bästa sminkborstarna jag någonsin använt. Jag har köpt mina på Åhlens City men vet att de finns på NK också och säkert på massa ställen på internet.

4 kommentarer


AnnonsLaddar