Annons
Annons


En sån där lista man älskar.


NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
I veckan när jag mötte Douglas utanför hans kontor och han frågade varför min dag varit så sugig (mina ord i ett sms någon timme tidigare) och så höll han om mig lite för länge för att man ska kunna blinka bort tårarna så de fick trilla ner. Egentligen var det inget speciellt men har sovit så dåligt flera nätter i rad och så kändes saker bara tyngre än vad de egentligen är.

TRE SAKER DU AVSKYR
Avsky är så starkt ord men jag gillar verkligen inte ketchup och så gillar jag inte när jag vill bestämma något och den andra personen säger ”kan vi inte bestämma sen” och så tycker jag det är döjobbigt att vara hungrig. Avskyr när folk avbokar saker i sista sekund också. Men det gör väl alla 🙂

HUR VAR DU I SKOLAN?
Jag var inte den som var den tysta och satt längst fram i klassen om vi säger så.

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Av att vara sen. Hatar att vara sen. Får hjärtklappning av att veta att någon står och väntar på mig.

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
– Solen + havet
– Bara ligga i sängen och inte göra någonting en hel dag
– Mammi

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Oj beror på när och hur man träffar mig antar jag. Men jag kan nog verkligen uppfattas som både väldigt varm och väldigt kall. Beroende på mode och sammanhang.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Jag har ingen förvrängd syn av mig själv är ganska medveten om att jag kan vara ganska hård ibland men samtidigt är jag en mjukis om man kommer mig nära.

Annons

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
Det är inte as mycket jag tycker är pinsamt eller jobbigt. Men det är ju jobbigt att bråka med folk man tycker om? Inte veta något folk pratar om som man kanske borde ha koll på kan vara pinsamt. Men då brukar jag fråga.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När man är solbränd med fräknar och knappt behöver mascara. Då känner jag jag mig riktigt vacker.

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Hehe när jag visade senaste Vloggen för Douglas.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Ja lägenheter. Vi pratar ju om att flytta ihop och den logistiken har jag funderat väldigt mycket på. Vi har så otroligt mycket kläder båda två… Fast nu när jag skrev ut det så känner jag att om det är vårt största problem har vi inte as mycket problem. <3

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
Är på ett sådant strålande humör så kan inte komma på något jag är RÄDD för. Men gillar verkligen inte katter? Tycker de är obehagliga och läskiga? Så lite rädd kanske. Doglover 4-ever.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Konstnär. Är inte jätteduktig på att måla…

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Jag vet att jag 100% skulle kick as på att vara programledare.

2 kommentarer


AnnonsLaddar