Annons
Annons


En sommardag i Upplands Väsby.


I början på veckan åkte jag ut till min kompis Cynthia och solade mig i hennes glans!!

Hehe, näe men solade upp mig ordentligt och fått en bra grundbränna nu. Vem älskar inte att få sig en solkyss såhär på våren? Hade egentligen verkligen behövt en weekend till solen just nu känner jag.

Annons

Jag vill känna doften från havet och höra vågorna surrar i bakgrunden. Finns inget som är så avslappnande som det. Man kanske ska ta en liten trip någonstans själv. Läsa böcker och bara va.

Jaja, hos Cynthia lagade vi lunch och så jobbade jag på så mycket det gick i solen. Man blir så trött av att kisa mot datorn tycker jag. Så jag sprang lite in och ut men fick ändå en hel del gjort och en liten bränna <3.

 

Min bikini kommer från Hunkemöller

Kommentera


AnnonsLaddar