Annons
Annons


Fick en kommentar igår:


Alltså sorry för lökig kommentar men är typ kär i ditt och Douglas förhållande!! Ni verkar ha det så jäkla mysigt och roligt hela tiden, önskar att jag någon gång hittar en kille som jag kan ha det lika fantastiskt med. Du är så värd det här förhållandet Dasha! Kram på dig!

Hehe åh tack fina du men ibland blir vi tokiga på varann också. Nyss sa jag tex att om jag hittar en till avbiten nagel någonstans i den här lägenheten kommer han vakna en natt med att han får den nagelbiten i ÖGAT. Så skrattade han och sa att det förmodligen var mina egna naglar jag hittat då sa jag att han även ska veta att alla hans små boxar där alla daglinser ligger i innan han tar fram dem varje morgon inte försvinner mystiskt av sig själva utan att jag plockar undan dem och är trött på att hitta dem framme v a r j e morgon. Innan dess hade vi badat och han gick ut ur badkaret helt dyngblöt, flinandes och sa ”Hehe det här gör dig skogstokig, visst?” *PLASK PLASK*. Jag frågade varför i helvete han gjorde det då om han visste att jag inte gillar ett blött golv? Då skrattade han och då sa jag att han fick sluta med det för ibland när jag går in med strumpor och blir blöt blir jag arg men vill inte säga något för att man måste välja sina strider i ett förhållande men när han ÄNDÅ TOG UPP DETTA NU så fick han höra vad jag tyckte!!! Hehehehe men förutom detta så…, japp absolut supermysigt har vi det (?!?!).

Skoja.

Han är världens roligaste människa att leva med. Men när man bokstavligen ska leva med en annan människa så kommer det ju upp sådana här saker. Han tycker tex att detta med badrumsgolvet inte är någon grej medan jag inte förstår varför man inte torkar av sig innan man kliver ur? Men det är sånt här man får kompromissa om i ett förhållande och tills man känner varandra helt kommer man få stångas lite. Så länge man vill leva med varandra så löser sig nog det mesta. <3

Vad stör ni er på hos er partner? Finns det något ni bråkar mycket om? Finns det något ni sväljer för att man som jag skrev innan ”väljer sina fighter”?

Berätta i kommentarsfältet!

Annons
15 kommentarer


AnnonsLaddar