Annons
Annons


Flyttångesten har flyttat in.


Istället för peppen för att flytta har en major ångest flyttat in. Jag tror det är en separationsångest från världens finaste lägenhet.

Och hade vår nya varit färdig hade detta givetvis känts lätt som en plätt men eftersom vi nu är ”mellan två boenden” så känns det väldigt pressat och stressat.

Annons

Jag känner ju för det första att jag är så sugen på att börja köpa bebisgrejer men känns också så onödigt då jag bara skulle packa ner dem och inte se dem på 1 1/2 månad så har ärligt talat inte köpt en enda grej och om mindre än två veckor har jag gått halva tiden av graviditeten. Eller.. Jag har faktiskt beställt lite grejer som det är leveranstid på. Men det får bli ett eget inlägg!

Men tillbaka till flyttångesten. Hur ska man packa för tre destinationer? Som tur är så ska vi bo på hotell här i stan de två första veckorna. Vi lyxade till det en aning och ska bo på ett lite större rum på Clarion Sign som ligger på Norra Bantorget ett stenkast från nuvarande lägenheten. Det är det hotellet som har en pool ni vet? Och Selma Spa som jag gillar att besöka. Har redan bokat in en plåster-på-såren Mom To Be-behandling.

Men ja, sen åker vi till Italien. Och det är såklart inte samma sorts packandet dit som här i stan. Det är framförallt 15 grader utanför mitt fönster just nu och i skrivande stund 27 grader i Portofino. Där ska man vara i två veckor (slog mig precis hur ska jag ska tvätta efter två veckor på Clarion Sign?) sen kommer vi hem och då ska vi bo ute på Dalarö hos Douglas föräldrar. Det är ju lite mer landet-kläder och är det kallt och regn då vill man ju ha gummistövlar och jackor och tjocka kläder… Ni hör ju. Hur i helv ska man packa ”lagom”.

Måste dock börja nu. Börjar kanske packa ner allt jag VET jag inte kommer använda under dessa fem veckor va? Det jag är mest stressad för är tänk om jag kör grejer till Dalarö så vill jag använda dem de två veckorna på Clarion Sign? Aja… Jag överlever väl. Men har verkligen ångest över detta. Och det sista jag vill är att köpa en endaste ny pinal av något då jag inte vet hur stor man är om 5 veckor? Slösa pengar är inget fröken Dasha jobbar med.

Nu börjar jag! WISH ME LUCK.

4 kommentarer


AnnonsLaddar