Annons
Annons


Första dagen i Portofino, aka heaven on earth.


Åh kolla mitt smail på denna bild. Är så lycklig här! Vi kom fram ganska sent, vid 16-tiden så det blev bara några timmars bad och sen gjorde vi oss i ordning för kvällen.

Här sitter love of my life på mitt favoritställe i världen och dricker världens godaste billini. Doppade tungan i hans drink och jupp, den smakade precis lika ljuvligt som jag mindes den. Om möjligt ännu bättre (bara för att man inte får säkert hehe).

Annons

Douglas visste inte att vi skulle ha vårt favoritpar med oss på den här resan. Det var en liten surprise för honom. Han blev väldigt chockad. Frågade vart de skulle när vi sågs på flygplatsen.

Aperitif o’clock!

Mumspuss i Portofinos hamn.

Jag åt en gudomlig pasta på restaurangen Da i Gemelli gamla släktrecept. Så underbart att vara här igen! Blir helt pirrig och kär i min kille på nytt! Tänk att vi bara hade varit ihop i två månader när vi var här förra året. Och vad mycket roligt som hänt på ett helt år. På ett sätt känns det som om det var igår men när man tänker på allt vi gjort och gått igenom så känns det som om han alltid varit med. <3

5 kommentarer


AnnonsLaddar