Annons
Annons


Frågestund del 1.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Läser massa olika kommentarer om att du har lägenheten ute för försäljning… stämmer detta? om, vart ska du flytta?
Näe, såhär. En tjej som jobbar som mäklare hade massa spekulanter som var intresserade av liknande lägenheter som min är. Strl-mässigt och location-mässigt så hon fotograferade den och visade den för dem. Men jag fick inte det pris jag vill ha för den för att sälja. Jag trivs ju i den här lägenheten. Det är världens finaste lägenhet! Men i och med det så såddes det ett frö i mig och Douglas och vi började helt plötsligt prata om att flytta ihop och vi är båda väldigt säkra på oss så nu pratar vi mer om det. Och kikar på lite lägenheter ihop. Men vi har inte lagt något bud eller liknande. Jag kommer förmodligen lägga ut min snart. Säger såklart till er då <3

Annons

Vart är dina svarta skinnbyxor ifrån som du hade på din insta story i går i samband med klockreklamen? 🙂

HÄR (reklamlänk via Apprl) hittar du mina absoluta favoritbyxor just nu. Sitter magiskt och är så sköna som bara ett par skinnbyxor kan vara.

Vilka 2 är dina favoriter och vilka 2 gillar du minst i PH detta år? Och framför allt varför? ?
Gillar inte Jeppe och inte hans ”bro” som han har samma tatuering ”ihop med”. Tycker de är rent ut sagt elaka mot Kristian han är ju en mjukis. Jag gillar Emma och jag gillar Kristian mest tror jag!

Brukar du prata ryska med din mamma och kanske släktingar?
Ja absolut! Jag pratar flytande ryska!

Vilket är ditt bästa tips för att återfukta huden?
Det är utan tvekan Babors ampuller. Finns någon för alla hudtyper. De är helt otroliga.
Vilken dag/nattcreme använder du? Vilken foundation använder du ?
Estée Lauder till natten, Dermalogica dagtid och Armani foundation.

Hur mår din mamma idag? <3
TACK <3. Hon mår bra, skulle nog säga hon är 90% återställd.
Kanske har du berättat detta förut men frågar ändå: Hur träffades du och din kille?
Åh världens mysigaste historia ju. Skrivit om allting här.
Vilken är din favoritstad i Europa för en weekend? Vad tycker du om huvudstäderna i närheten av Sverige typ Oslo, Köpenhamn, Riga? 
Kram!

Vart vill ni flytta?
Vi kikar häromkring där vi båda bor nu. City/Östermalm.

Nyårslöfte? Hur ser du på 2018.
Oj wow inte den blekaste. Inte alls tänkt på det. Men kanske ta tillbaka allt det jobbmässiga som jag tappade under våren. Inte riktigt hitta tillbaka helt än.. Ja, något sådant får det bli. Ska slipa fram något riktigt vasst!

Vad lägger du på mat i månaden haha
Haha OJ. Väldigt olika. Men definitivt det som slukar mest förutom boendekostnad. Men allt från 8.000kr till 15.000kr. Men då är krogen inräknat i detta.

Huuuur träffar man sig en kille?? Alltså tinder funkar ej pga leder aldrig vidare till att ens träffas eller i de flesta fall ens börja chatta… Är ute mycket men bor i en mindre stad så alltid samma folk ute och kan väl leda till att man går hem tillsammans men aldrig till att man fortsätter träffas… känns liksom inte som att killarna är intresserad av mer heller? Sååå hur gör man? ska tillägga att jag är 22 så du vet ungefär
Ah oj jag världens svåraste fråga. Men såklart ständigt aktuell (!). Jag tror det finns på Tinder… Jag vet ärligt inte hur man träffar folk. Genom gemensamma vänner eller Tinder. Så tycker jag det låter som. <3

Aldrig få klä upp dig eller alltid gå festklädd?
Alltid gå festklädd! ENKELT!
Aldrig mer få äta taco eller alltid äta taco?
Alltid äta taco….. hehehehe.
Aldrig mer få blogga eller blogga resten av ditt liv?
Blogga resten av mitt liv! 100% ja!

Hur ser ditt liv ut om:
1år
Då har vi precis skickat ut inbjudan till ”jul hemma hos oss” till vår nya lägenhet.
3år
Då har vi helt klart minst en bebis! Bor kvar i samma lägenhet… Är kärare än någonsin.
5år
Den är svårare men förhoppningsvis har vi ett lantställe då. Och gift oss! Och då borde vi nog ha två barn. Douglas företag går som på räls och livet är allmänt toppen.

Hej snygging!
Har du någon förebild? Isåfall vem?
Näe… Hm dåligt på den fronten.
Kan du ge tips till att tjäna pengar, samt hur man kommer på vad man vill syssla med i livet?
Man testar sig fram! Vad gillar du i livet? Hur skulle du kunna arbeta med det du gillar att göra? Så hade jag tänkt och börjat där.
Jag skulle mer än gärna bli en bloggare/youtuber/influenser men har inte kontakterna/vännerna/festerna/kläderna m.m…….. Hmmm klurrig fråga kanske….
Nä men starta en kanal och hitta på en egen nisch. Försök inte efterlikna någon som redan finns utan vad är du bra på? Vad är DU? Gör det och hoppas på det bästa. <3

Har en lite konstig fråga som jag funderat länge på, nu är det ju fri surf i europa men innan dess när ni bloggare har varit utomlands,har ni köpt extra surf på era abonnemang eller köper ni vouchers i landet ni är i om ni är ute och reser och behöver surf? Hehe knäpp fråga men jag har alltid klurat lite på den.
Jag har alltid köpt extra surf. Det är ju ett jobb så det är helt legitimt att dra det på företaget!
Sen undrar jag vilken låt som skulle vara introt till filmen som handlar om dig (om du hade fått bestämma)?
Åh wow vet precis vilken. Viktigt med just den här versionen:

En annan fråga, håller på att leta min första lägenhet men är osäker på hur allt fungerar. Vad måste man göra innan/ha koll på, lånelöfte etc. Hur går processen till? Kram på dig och tack för att du alltid bjuder på dig själv!!
Okej, börja med att kontakta din bank och sätt upp ett möte. Där kommer du få visa upp vad du tjänar så se till att ha ett intyg med dig från din arbetsgivare där dt står vad du tjänar i månaden/per år. Och sedan är det toppen om du kan visa upp hur mycket du kan gå in med som kontantinsats. Börja där så hjälper de dig på banken med resten. Lycka till!

Har följt din blogg i många år och är genuint glad över att du har träffat killen för dig. 
Men hur känner du att det är rätt? Känner du annorlunda än om du tänker tillbaka på tidigare förhållanden?
Ja wow känner mycket annorlunda. Känns som om man passar in helt plötsligt. Som att han är min handske jag stoppade handen i och han sitter beyond perfekt på mig. Som att det är så rätt även om det är dålig stämning över något så vet jag ändå att vi är bra. Vi är inte på väg åt fel håll även om vi blir oense om något. Det är bara så jävla rätt i hela kroppen, själen, huvudet – allt.

Är du rädd för att det kommer hända något i framtiden som gör att du kommer vara utan D? Hur hanterar du i så fall dem tankarna?
Va nej? Absolut inte. Jag har som tur är inga sådana tankar.

Om du skulle leva tillsammans med någon med helt annan ekonomi än dig (både ha mindre/mer pengar) – hur hanterar man det?
Det är något man får ta då.. Men i slutet av dagen är man väl ihop med någon för personen och hur den människan behandlar en och hur den människan får en att känna. Detaljer som ekonomi får man reda ut på vägen i sådana fall tror jag. Så länge man har samma mål i livet. Jag skulle tex inte vilja vara ihop med någon som bara vill ligga på soffan varje dag? Varesig han har massa deg eller inga deg alls.

Är du snabb på att släppa in någon i ditt liv? T.ex. nu som när du träffade D, ger du hela dig själv direkt? Även dem oglamorösa sidorna så som fisa framför honom etc.
Haha fisa? Vad är det? Men hehe nä på sådant sätt tycker inte jag (alla får tycka och göra som de vill) att man behöver släppa in någon. Vissa saker måste man helt enkelt få ha för sig själv. Men jag är duktig på att ge killar en helhjärtad chans som jag känner verkligen vill ha en. Däremot är jag inte alls lika lätt när det kommer till nya vänner. Jag har väldigt svårt att släppa in någon ny vän. Min senaste nya ”vän” är nog Margaux tror jag. Och det är ju några år gammalt om man säger så… hehe.

3 kommentarer


AnnonsLaddar