Annons
Annons


Gamla Sverige, Grodan och häng i gäng.


Vi börjar redan med torsdagen tycker jag. Jag tog en tidig middag på stan med MaxGrodan!

Jag hade en glittrig t-shirt från Zara på mig.

Sen blev det fredag och kom de här två över till mig på aw.

Vi gick till Melt för drinkar och tyvärr vart Zolle suddig på alla bilder 🙂

Jag hade en jacka på mig från Jofama!

Innan jag tackade för mig så gick vi till Italiano Baren och där fotade vi oss med ”Zolle på väggen”. Ni ser hur slående lika de är va?

På lördagen skulle vi på fest med temat ”Gamla Sverige’‘. Det var galet svårt tema att klä sig efter men många gäster var verkligen superkreativa!

Vi hade en liten förfest hemma hos mig där jag bjöd på pizza innan!

Jag och Margret var tvillingar i moderna svenska folkdräkter. Jag hade clips i håret som kommer från Rapunzel och Bangerhead Studio.

 

Sen vart det söndag och jag spenderade ena halvan i sängen och andra på promenad i solen och så ät vi ”KinabrunchDouglas favoritrestaurang i Gamla Stan (Shogun). När vi kom hem matade vi avsnitt av en nya serie vi börjat kika på ”How to get away with murder”. Någon som kikat på den? Jag älskar ju allt Shinda Rhimes (Greys Anatomy, Scandal) gjort så var övertygad om att denna skulle passa mig.

 

Annons
3 kommentarer


AnnonsLaddar