Annonssamarbete med Swiss Clinic

GIFTBOX och rabattkod hos Swiss Clinic.


Här kommer ett julklappstips till allihopa. Nu skulle man lätt kunna tänka att detta är till en tjej men jag älskar tvåtusentalet och det säger att killar inte längre skäms för att erkänna att de också bryr sig om sitt yttre och framför allt om sin hud.

Swiss Clinic har tagit fram en helt superb Giftbox som innehåller en lyxig skönhetsbehandling man utför i hemmets stilla vrå. Skin Renewal är en mikronålsbehandling som har blivit en utav de största skönhetstrenderna 2017!

Behandlingen består av en Skin Roller och Rejuvenating serum som stimulerar produktionen av kollagen och stramar upp huden (!). Man kan även behandla specifika problem som acneärr och pigmentfläckar.

När Swiss Clinic frågade om jag ville göra detta samarbete blev jag jätteglad för jag har använt mig av en sådan här roller ett bra tag. Och det är ett sådant superkomplement till mina dermapen behandlingar. Det här är en produkt som på riktigt fungerar och jag rekommenderar den av hela mitt väsen. Det här är en perfekt produkt för den som tex kanske inte har tid eller råd att gå på många ansiktsbehandlingar.

Här följer en steg-för-steg guide till er: 

Den här behandlingen gör man på kvällen, för man kan få en lätt rodnad. Börja med att tvätta rent ansikte. Jag använder mig av sminkservetter.

Sen tar ni fram eran roller!

Här försökte jag visa upp mininålarna för er:

Sen börjar du rulla med ett lätt tryck på huden.

Viktigt att rulla åt olika håll för rollern lurar huden att den är ”skadad” och då startar den ”läkningsprocess” som gör att kollagenproduktionen ökar.

Om det gör ont? Nej då. Det känns pyttelite men gör absolut inte ont. Det är här magin kommer in. Det här serumet har aktiva ingredienser  som tränger djupt in i huden och absorberas uppemot 300% (!!!!!) mer effektivt.

Upprepa denna behandling 5-7 dagar i rad och låt sedan huden vila.

Sen desinficerar man rollern efteråt med denna antibakteriella spray.

EXTRA:

Som om detta inte vore tillräckligt har Swiss Clinic en helt unik ansiktsmask! Den är helt torr? Så coolt. ”Face Dry Mask” passar perfekt för mig som ständigt är på jakt efter mer fukt och mer glow. Den är perfekt som en primer innan man ska vara lite extra tjusig och tar bara 15 minuter. Men det bästa med den är att man kan använda den hela tre gånger! Det är valuta för pengarna.

Beställ den här!

EXTRA IGEN: 

Jag har en julkampanj till er. Handlar ni för över 500kr så får ni 30% på hela ordern = en Giftbox som kostar 960 kr kostar nu endast 672 kr.

Så klicka HÄR för att beställa till dig, din kompis eller skicka länken till den som du önskar detta i julklapp av. Jag tycker det är mer än okej att hinta vad man önskar sig i julklapp. Herregud man vill väl få något man vill ha och inte något som någon tror man vill ha 😉

Pass på och happy shopping!

Erbjudandet gäller tom 17 December. 

2 kommentarer

Laddar