Annons
Annons


Gör om gör rätt


Så att jag inte bara skulle må illa varje gång jag tänkte på Isabelle körde vi en till träff!! Fast en lunch istället för en frukost denna gång.

Jag har faktiskt haft äran att träffa denna lady tre dagar i rad nu.

Annons

Vi har avverkat de flesta presskontor under pressvecken. Pressveckan är en vecka där man får gå runt på alla presskontor som har massvis med varumärken och se vad som är nytt. Prata om framtida samarbeten, låna något till en resa osv osv. Planera våren helt enkelt. Jag är duktig på att bara höra av mig till och jobba med x antal byråer, de som ligger en närmast kring hjärtat där man kanske känner någon som jobbar lite mer än en bekant. Men det finns ju oändligt med byråer så det är bra att ta detta varv nån gång per år.

Här åt vi lunch på resturang Hillenberg som byrån Mildh bjöd in till.

1 kommentar


AnnonsLaddar