Annons
Annons


Grand Hotel, Dalarö och East.


FREDAG:

Åh började fredagen med att spa:a loss på Grand Hotell. Jag hade ju inte varit på deras spa innan och det var så mysigt. Älskar spa.

Hade min nya bikini på mig från Lisa Marie Fernandez som jag fyndade på Nathalie Schuterman utförsäljningen.

Annons

900kr istället för 4900kr!

När vi spa:at klart pussades vi utanför slottet och så tvingade jag honom att ta några outfitbilder på mig!

Avslutade kvällen med middag på EAST.

LÖRDAG:

På lördagen gick jag upp med tuppen för jag hade lovat Douglas föräldrar att hjälpa till på Bistro Solsidan. Det är deras krog som ligger på Dalarö.

Jag stod i köket! Här hade jag precis gjort i ordning en fiskgryta. Sen blev det kväll och jag fotade ingenting för jag var så trött så jag somnade innan det blev middag? Vi skulle kolla på ESC och äta asiatiskt. Jag lagade ändå tre-rätters men sen somnade jag i soffan innan maten. Så kan det gå!

SÖNDAG:

Vaknade och var tvungen att fotografera detta påhitt. Douglas dator och hans glasögon har alltså en egen plast i vår säng. Så lägger han sig på mitten så ser ni min lilla lilla plats där till höger. Han påstår att det INTE ser ut såhär om nätterna. Men här har vi det svart på vitt, ju.

Jaja, jag hade i alla fall en annan dejt på morgonen.

Jag hade en privatlektion med Anna och Queen. Gick så bra. Älskar häst.

När jag var klar och hade duschat upp mig hemma åkte vi hem till en kompis och grillade.

Jag testade vegokorv. De var sådär… Inget jag skulle köpa igen men hade ätit om det bjöds liksom. Någon som kanske har tips på annan vegokorv?

Så grillade vi grönsaker till varmrätt. Korven var bara en liten teaser. Och så snipp snapp slut var denna soliga helg slut.

8 kommentarer


AnnonsLaddar