Annons
Annons


Gravid vecka för vecka 14 – 15.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

TIDEN BARA RINNER IVÄG.

Skoja. Känns som om det går så sakta? Är jag bara i v.15 (v16 i skrivande stund men v15 i videon)? Låter som om jag blev gravid igår men känns som om jag varit gravid forever. Alla säger att det vänder i v.20 och då bara ”rinner tiden iväg”.

Annons

Det längtar jag efter.

Jag vet att man kanske borde leva mer i nu:et men hur ska man kunna göra det när man har en så stor sak i livet framför sig? Längtar ihjäl mig. Denna vecka får ni träffa min nya bebiskompis Freja (Håwis bebis), jag visar upp mina gravidprodukter och så berättar jag om mitt mående och om att jag känt bebisens fladder i magen… :-O

Här kommer länkar till produkterna jag pratar om i filmen:

LÄNK TILL KROPPSOLJA (reklamlänk via Apprl)
LÄNK TILL LÄPPMASK (reklamlänk via Apprl)
LÄNK TILL ÖGONMASK (reklamlänk via Apprl)

1 kommentar


AnnonsLaddar