Annonssamarbete med Nextory

Här kommer ett mysigt och hjärtligt julklappstips från mig till er alla.


30 dagars helt gratis lyssning och läsning hos Nextory!
Gäller nya medlemmar! 

Jag både lyssnar och läser böcker från Nextory. Lyssnar gör jag från mobilen och läser gör jag från paddan men som ni ser på bilderna fungerar det utmärkt att läsa från mobilen också.

Just nu lyssnar jag på Michaelas senaste bok ”Jag är inte perfekt, tyvärr”.

– ”Kanske kan min ångest hjälpa dig att minska din”
står det i förordet. Tycker det speglar bokens innehåll ganska perfekt och är en mening jag skulle vilja krama om. Jag är inte perfekt, tyvärr handlar just om när livet inte är så lätt och den ”sk fasaden” många av oss stoltserar med. Och Michaela ger er verktyg som kanske kan hjälpa en bit på vägen. Det är en allvarlig men varm bok som jag gärna rekommenderar för er.

Men känner man att det inte alls tilltalar en så har Nextory tusentals andra sorters böcker! Tex en bok av min kära vän Daniel Redgert. Där lär han er hur man klättrar i livets stege. Mycket om hur man snabbt jobbar upp sig i karriären, hur man ska ta för sig i arbetslivet men den här boken tycker jag man kan applicera på livet. Hur man tar sig dit man vill – från McDonalds i Västerås till att styra fester i New York med namn som Leonardo Dicaprio gästlistan.

Inne hos Nextory finns det något för alla. Alla nya medlemmar får prova tjänsten helt gratis i 30 dagar.

SIGNA UPP ER HÄR.

2 kommentarer

Laddar