Annons
Annons


Hästhelg med Erica.


I lördags skuttade jag upp ur sängen och började laga en picknickkorg. Jag hade sen någon månad tillbaka lovat Erica att hjälpa henne i stallet. ”Hjälp” låter så löjligt då detta bara är rent nöje för mig. Jag tycker tom att det är mysigt att mocka (plocka upp bajset ur boxen). Det är faktiskt sant!

Annons

Sen red vi ut i skogen och efter ridturen hade vi den mysigaste picknicken ute i en hage. Jag hade med mig en bikini, optimist javisst! Men riktigt så varmt vart det inte. Marken är ju tyvärr fortfarande ganska kall så det blev inget avklätt häng men i ridbyxor och t-shirt vart det toppen.

Underbara dag! Idag ska vi dit igen! Ser ni hur överlycklig jag blir runt hästar? Fick en tanke för någon månad sen att det kanske är ett alternativ att köpa en häst tillsammans med någon. Vad tror ni om det? Eller kanske ha en häst på foder över sommaren och tidig höst? Just nu kommer väl renoveringen ta all kraft men sugen är man!

4 kommentarer


AnnonsLaddar