Annons
Annons


Julbord på Hallwylska, rödvin i badet och allsång i bilen.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

FREDAG:

Vi började fredagen med att bada och dricka rödvin. Drömmer om ett stort badrum med ett enormt badkar.

Sen blev klockan så himla mycket och vi var tjugo minuter sena till julbordet på Hallwylska! Andra gången för i år men kolla vad tjusigt det är.

 

Fina Mathilda och Petris!

Fina fisken!

Sen dracks det tequila!! Hallwylska har nämligen den som vi drack på Douglas födelsedag, den som bara är beställningsvara på Systemet.

 

Olmeca Altos heter den!

Vill bo på Hallwylskas terass under hela julen? Så mysigt.

  

Hela middagsgänget <3

 

Avslutade kvällen med en selfie och så promenerade jag hem strax innan klockan slog 23. Känt mig krasslig hela helgen så ville bara sova.

Annons

 

LÖRDAG:

Så blev det lördag och jag kände mig helt klart starkare. Jobbade på morgonen och sen köpte Molly med sig sushi och kom förbi mitt kontor med sina ungar.

 

De hatade inte nallen! Ska ta hem den i veckan men kände att den fick vara på kontoret tills visningarna av lägenheten är över. Känns inte som om alla skulle uppskatta att se en 3,6 meter lång nalle i en lägenhet.

Efter lunchen promenerade vi genom ett juligt Stockholm. Kollade på NK’s julskyltning och tog några bilder. Här blundade tyvärr jag.

Här blundade Molly. Ja, man kan inte få allt här i livet.

På kvällen hade vi först två kompisar över på drink innan vi gemensamt gick till en födelsedagsdrink hos en annan kompis och efter det åt vi middag på Ling Long hela 20 personer. En helt underbar lördag hade jag. Men eftersom vi hade visningar på båda våra lägenheter på söndagen rundade jag av tidigt. Låg i sängen strax innan 01 med ett snabbt pitstop på Baren för att säga hej till Cissi och co <3

 

SÖNDAG:

Först plockade vi mamma i stan och skjutsade hem henne. Sen sjöng vi i bilden ut till Dalarö till Douglas föräldrar. Såg ni våran show på instagram? Om inte är det helt klart dags att börja följa mig där nu: DONDASHA heter jag.

Bad Douglas ta en fin bild av mig och granen. Blev jag, en halv gran och två färgglada ungar :S. Ville bara visa er min nya fina jacka från Hollies.

Vi var på en julmarknad på förmiddagen och på eftermiddagen åt vi smörgåsar med julskinka och sen somnade vi båda två ett par timmar framför tv. Underbara helg som som vanligt tog slut för snabbt.

Kommentera


AnnonsLaddar