Annons
Annons


Hur delar ni upp hushållssysslorna hemma?


Hej! Undrar hur du och Douglas gör med alla vardagliga sysslor i hemmet, tex städning tvätt osv? Har ni städhjälp eller sköter ni sånt själva? Det är ju en såå tråkig grej och svårt att få ihop det när båda jobbar heltid tycker jag! Vore intressant att höra hur ni gör!
Kram

Fick en så spännande fråga häromdagen! Alla hushåll är ju såklart olika och allas upplägg är unika beroende på person, förutsättningar och kanske lite jobb som i vårt fall.

Annons

För det första äger Douglas ett städbolag, det heter Pandy (de gör iof mycket mer än bara städ man kan läsa mer om dem här om man vill) så vi har hjälp med just städdelen en gång i veckan. Då kommer det alltid en kvinna som heter Carmen och gör ”grovjobbet” dvs dammsuger, dammar, moppar etc. Jag sköter all tvätt hemma och de flesta vardagssysslor. Men Douglas tar ofta diskmaskinen – på sitt sätt, ni som följer mig på insta vet vad jag menar med detta i mitt format ”killnytt”. Men jag plockar och fixar mest. Jag är också mest hemma (han bollar två heltidsjobb) och den som stör mig på saker som är framme. Han tycker tex inte att det gör så mycket om det är lite saker framme här och där och han ser dem ärligt talat inte om jag inte säger till. Ibland tröttnar jag när det blir för mycket och säger till och då går det undan men för det mesta är det jag som plockar sånt där smått…

Jag känner lite såhär, jag bor hellre med honom i ett lite stökigt hem än utan honom i ett skinande rent hem.

Kärleken, tryggheten, SKRATTEN och allt där emellan han ger mig ger mig så mycket mer lycka än vad någon skitig t-shirt som ligger slängd här och där skälper.

<3

           

4 kommentarer


AnnonsLaddar