Annons
Annons


Hur jag berättade för mina nära och kära att jag är gravid.


Wow.. När jag började spela in den här filmen var jag bara i vecka 4 och ville ju göra den men var samtidigt så otroligt nervös inför missfall och dylikt så var rädd att jag skulle jinxa graviditeten om jag började omfamna den så tidigt.

Annons

Men idag är jag jätteglad att jag gjorde det för det är en väldigt härlig film! Jag gråter mest hela tiden eftersom hormonerna svämmar över.

Följ med när jag berättar för några av mina närmaste att jag ska få en bebis!

Önskar jag hade kunnat spela in några fler som är givna i denna film men Cissi fick veta… Väldigt tidigt. Jag ringde henne och frågade om ett plus på stickan VERKLIGEN betydde det jag trodde att det betydde? Och William.. Hehe, ja hur han fick reda på det berättar jag i filmen. Detta är helt klart en av mina absolut bästa filmer. Hoppas ni gillar den!

14 kommentarer


AnnonsLaddar