Annons
Annons


Hur kan alla dagar gå så fort.


Vad i helv hände med denna dag. Jag gick upp jättetidigt och sen gick jag och tränade och så spelade jag in en Youtube till er och sen helt plötsligt var klockan 17.30? Whaaat. Det är en youtube som ni önskat och hoppas verkligen den som jag tänkt mig.

Annons

Det är så himla konstigt med er för de filmer jag lägger ner mest tid och själ i tittar ni inte ens på? Men de som är helt alldagliga typ älskar ni?

Ikväll ska jag äta middag med två kompisar på Vassa Eggen som just nu har temavecka ”Mardi Gras” (är en karneval från New Orleans, tänk lila, grönt, glitter och färgglada PÄRLOR man hänger runt halsen). Det ska bli ubermys för vi tre har inte setts på ett tag och de har båda fyllt ur så jag sa att jag ska bjuda dem som en försenad födelsedagspresent. Men nu måste jag städa undan efter filmen för annars kommer Douglas tro att han kommit hem till ett dårhus.

1 kommentar


AnnonsLaddar