Annons
Annons


Hur man firar en födelsedag en tisdag.


Kära nån låter som om jag inte gör något annat än att fira min kille här i bloggen va? HEHE. Men det ska han bara ha. I tisdags, dagen då han faktiskt fyllde år så åt vi en lunch tillsammans med hans familj på

Annons

Ett Hem. Jag har aldrig varit på ett hem förut! Det är verkligen så lyxigt och så mysigt på en och samma gång. Absolut en av de finaste hotellen vi har.

Otrolig mat bjöds det också på. Hälften åt vego och hälften åt kött till förrätt. Valde man kött så var det en tartar som Douglas beskrev som magi. Valde man vego så fick vi några olika svampar som var toppade med färsktryffel. My oh my vad jag älskar svamp! Och tryffel. Vill beställa hem färsktryffel, vet ni var man kan göra det?

Till varmrätt var det pure, piggvar och grönsaker. Jag skulle vilja lära mig att laga piggvar. Jag har testat en gång och det slutade inte så bra. Måste försöka mig på den lilla fisken igen. Den är ju så god.

Efter en långlunch skildes vi åt och Douglas blev upphämtad av några kompisar. Han fick en tatuering i present.. Den ”Hund och en glass” tatuerade han in. Kopplar ni rebusen?

På kvällen möttes vi upp igen och då gick vi och såg premiären av Jumanji! Den var så rolig. Skrattade högt flera gånger! Eftersom det var tisdag så bestämde jag för att inte göra en så jättestor grej mer men eftersom han fyllde år ville jag ändå ta ett glas för att skåla in honom.

Så vi gick till Radisson Blu Royal Viking som ligger i Centralen och åkte upp till 9e våningen för att ta ett glas i deras SKYBAR. Det var proppat med folk – en tisdag!

 

Mathias och Tim var med på bion och på Skybaren.

Jag hade supergammla hoops på mig från Swarovski, (de är nog över tio år gamla?) och ny tröja från Zara på mig.

  

Har ni kommit på vad ”En hund och en glass” blir för något om man tatuerar det?

Det blir… *trumvirvel*
DOG och GLASS = DOG-GLASS = Douglas. Han är fyndig min kille.

Kommentera


AnnonsLaddar