Annons
Annons


Hur man tar hand om sin hud på bästa sätt.


Detta inlägg innehåller reklam för SpaByUs men är inte ett betalande samarbete. 

Jag vill tipsa om det sjukaste jag gjort. Det är en behandling som tar typ 20 minuter men sen behandlar huden sig själv i dagarna sju.

Annons

Man blir först lite torr sen spricker huden upp (ja! det är sant!) och man börjar flagna. Och OM man flagnar. Man ömsar alltså skinn. Efter behandlingen får man även med sig olika krämer, olja, serum och ansiktstvätt. Men resultatet är beyond häpnadsväckande. Tänk att min egna mamma frågade om jag hade sprutat in något i kindbena. Eller läpparna. Eller vad jag hade gjort?! Jag hon sa att det såg ut som om hela mitt ansikte hade fått ett lyft. Det var ju också precis det jag hade fått. Fast utan något ingrepp. Här nedan kan ni se bilder på detta spektakel och så finns det även en youtube ni kan se HÄR.

Anger ni koden DASHA får ni även 20% på denna och alla behandlingar på SpaByUs (som är de enda i Sverige som har just denna behandling) hela Maj ut. Så pass på! Ta hand om er och gör er hy redo för sommaren.

(Behandlingen jag gjorde hette Mandeliclear peel).

 

Utan smink: 

2 kommentarer


AnnonsLaddar